Zoeken
donderdag 1 oktober 2020 ..:: HOME ::..   Inloggen
sv DRL

 


 

PROGRAMMA

 

 

sv DRL 


 

 

 

 

Laatste nieuws s.v. DRL

A L V   a f g e l a s t.

Bericht voor alle D.R.L. - leden
Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen is het bestuur genoodzaakt om de voor aanstaande vrijdag 2 oktober 2020 geplande Algemene Leden Vergadering 2020 geen doorgang te laten vinden. We zijn de mogelijkheid om de Ledenvergadering digitaal plaats te vinden aan het bekijken. Als het lukt zal deze digitale Algemene Ledenvergadering plaats vinden op vrijdag 6 november 2020 te 20:00 uur. Zet deze datum dus vast in uw agenda.  Nadere informatie volgt. 
Het bestuur.

Corona regels sv DRL

 

· Houd 1,5 meter afstand

· Vermijd drukke plekken

· Heeft u klachten? Blijf thuis.

· Was en desinfecteer zoveel mogelijk uw handen

· Volg ten allen tijden de aanwijzingen van bestuursleden/vrijwilligers op.

· Ga je naar een andere vereniging lees via hun website goed de coronaregels na

· Meld je bij elk bezoek aan het sportcomplex van sv DRL aan via de aanwezige QR-code*

www.stophetcovidvirus.nl/registratie/de-rotterdamse-leeuw

 
Mocht u nog vragen hebben over de coronamaatregelen mailt u dan  svp naar accommodatie@svdrl.nl.
 
Bedankt voor uw medewerking.
 
Namens het bestuur van Sv DRL.

 


Kleding Sv DRL
 
Zowel bij de Senioren als bij de Jeugd dienen de elftallen in een origineel DRL-tenue gekleed te gaan. Elftallen die in een sponsor tenue willen gaan spelen dienen vooraf contact op te nemen met Sebastiaan Janssens via voorzitter@svdrl.nl
 
Voor overige kleding zoals trainingspakken en training sets kunt u terecht bij de Vaan teamcenter. Deze heeft ook een outlet waar u tegen gereduceerde prijzen voor alle Robey en DRL artikelen terecht kan.
 
Afwijken van het merk Robey of aanschaf en laten drukken van materialen bij andere partijen dan de Vaan teamcenter is niet toegestaan.
 
Het D.R.L. tenue is verkrijgbaar bij: De Vaan teamcenter & sportoutlet - Zuidhoek 27, 3082 PB Rotterdam www.de-vaan.nl         
 

Aanbieding de Vaan teamcenter!
 
De koude maanden komen er weer aan.
Het is hierbij verstandig om in een trainingspak te trainen.
De Vaan teamcenter heeft het sv DRL trainingspak momenteel in de aanbieding voor slechts €35,-
 
Zie onderstaande link:
 
 
De Vaan teamcenter & sportoutlet - Zuidhoek 27, 3082 PB Rotterdam www.de-vaan.nl        


GEZOCHT! s.v.DRL is op zoek naar begeleiders voor het G-team m.i.v.  het seizoen 2020-2021.

Het betreft hier het begeleiden van het G-team op zaterdagen.  
Graag zouden we 2 of 3 begeleiders willen op dit team. Heb jij tijd en zin om deze leuke groep te begeleiden? Neem dan contact op met Bas Janssens op 06-41361248

 


Verklaring Omtrent Gedrag 2019-2020

Het NOC*NSF en de KNVB willen een veilige omgeving voor alle kwetsbare doelgroepen ( bijvoorbeeld kinderen of mensen met een beperking) creëren in samenwerking met organisaties, die activiteiten voor kinderen en jongeren tot 18 jaar organiseren.

Eén van de middelen om een veilige sportomgeving te creëren en seksuele intimidatie te voorkomen, is het vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan de vrijwilligers die met minderjarigen werken.

Het bestuur van Sv DRL onderschrijft deze actie en wil als onderdeel van haar beleid alle vrijwilligers van 18 jaar en ouder, die direct of indirect contact hebben met minderjarigen of mensen met een beperking, vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit betreft alle leiders, trainers, verzorgers, leden van commissies, wedstrijdsecretariaat en jeugdcommissieleden. Ook alle leden van het hoofdbestuur hebben inmiddels een VOG aangevraagd.

Het invoeren van een VOG binnen de sport, en dus ook binnen onze vereniging, geeft meer zekerheid over het verleden van personen en vermindert de kans dat iemand, die eerder in de fout is gegaan met een kwetsbare doelgroep, een functie kan uitoefenen waarbij hij of zij met kinderen of iemand met een beperking te maken heeft. Het aanvragen van de VOG hoef je niet te betalen.  Dit wordt door een subsidiemaatregel van de overheid voor Sv DRL betaald.

Uiteraard staat het een ieder vrij om, ongetwijfeld rechtvaardige redenen, niet aan deze aanvraag mee te werken.

Met ingang van het seizoen 2019-2020 stelt SV DRL het overleggen van een VOG echter verplicht. Mensen die hieraan niet mee willen werken kunnen derhalve met ingang van het seizoen 2019-2020 geen functie meer bekleden waarbij direct contact met minderjarigen aan de orde is.

Alle vrijwilligers krijgen voor deze aanvraag een mail toegestuurd, met daarin  een uitleg en ook een unieke aanvraagcode. Je klinkt op de link “Mijn Justis” en logt in met je Digid code.  Daarna voer je de unieke aanvraagcode in en daarna je geboortedatum, daarna bevestig je de aanvraag en de aanvraag is gedaan.

De aanvragen worden in groepen gedaan en als je een mail krijgt, dan wordt je daar van tevoren van op de hoogte gesteld. Vraag hem dan ook zo snel mogelijk aan, dan ben je er af. Lukt het niet met het aanvragen van de VOG of bijvoorbeeld het aanvragen van een Digid. Hierbij willen we graag helpen. Mail even naar onderstaand emailadres en we maken hiervoor een afsrpaak.

Voor aanvullende vragen, opmerkingen of iets anders? Neem dan contact op met administratie@svdrl.nl


 


 

SPONSORS / PARTNERS


ALLE ACTUELE UITSLAGEN EN WEDSTRIJDEN VOLG JE OP 

VOETBAL.NL


SPONSORS / PARTNERS :


 

 


 

 

  

  

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

Copyright (c) 2020 sv DRL   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid