Zoeken
zaterdag 14 december 2019 ..:: Home ::..   Inloggen
Programma

 

 

 

 

 poll Minimaliseren
Waarvoor gebruik je de website van DRL het meest

Antwoord versturen  Resultaten bekijken

  
Laatste nieuws s.v. D.R.L. :

 

 

De Traditionele Vrijwilligers avond van sv DRL 16 November 2019

Onder het genot van een hapje een drankje en een gezellig stukje levende muziek, verzorgd door de geweldige zanger Ed Summers,  werd op 16 j.l. de traditionele vrijwilligers avond weer gehouden.

De avond die als dank dient voor de vele werkzaamheden van de vrijwilligers, en de ondersteuning van adverteerders en sponsors, was zoals ieder jaar weer een gezellig bijeen zijn van al die mensen die hun liefde voor de club ook daadwerkelijk omzetten in daden. 

En zoals te doen gebruikelijk werden tijdens deze avond ook de jubilarissen in het zonnetje gezet..

Voor het 12 ½  jarig lidmaatschap werden de volgende leden gehuldigd:

Ed Kok, Stephan Muller,  Willem Nielsen,  Ed Offerman, en  Casper Vijftigschild.

25 jaar aan de club verbonden is  Hennie Drent.   

Voor het 40 jarig lidmaatschap  waren dat Gerard Dingemanse,  Perry Vellinga  en

Marius  Ronteltap.

Voor het 60 jarig  van de vereniging werd gehuldigd;  Jan Nijman.  

65 jaar  aan de club verbonden,  Theo Goossen.

Voor een ieder was er een gegraveerd cadeau een jubileum speld , en  een boeket bloemen, als blijk van waardering.

Vanwege het jubileumseizoen, sv DRL bestaat namelijk 90 jaar, heeft het 1e zondag veteranen team, de vereniging een nieuwe AED geschonken.

De voorzitter Sebastiaan Janssens, heeft het geschenk uit handen van Richard Ronteltap in ontvangst genomen.


Uitstel leden vergadering     

Beste Leden,

Onlangs hebben wij op onze website vermeld  dat de volgende algemene leden vergadering zou  plaatsvinden op 29 november.

Helaas zijn wij als bestuur genoodzaakt om deze uit te stellen tot vrijdag 7 februari.

De rede van uitstel is het stoppen van 2 bestuursleden.

Ton Spee heeft zijn functie als secretaris neergelegd en Ron Stoopendaal is gestopt als penningmeester.

Wij hebben Jaap van der Linden bereid gevonden om de taken van Ron per direct over te nemen.

Om een juist beeld te kunnen geven van de ontwikkelingen binnen onze club hebben wij echter de tijd nodig om alle werkzaamheden goed over te dragen.

De functie van secretaris is nog niet vervuld. Mocht je interesse hebben om je kandidaat te stellen voor deze functie of meer informatie m.b.t. de inhoud van deze functie willen, dan kan er contact worden opgenomen met  Sebastiaan Janssens via 06-12507664 of via voorzitter@svdrl.nl.Bedankt voor jullie begrip!

 

Met sportieve groet,

Het bestuur


Beste leden.Spelers

We zijn druk bezig met het organiseren van het kamp weekend Naar Ermelo.

We hebben gekozen voor de leeftijdscategorieën JO-08 t/m JO-19 En de MO-19

Wellicht denkt u waarom zo vroeg. De reden hiervan is dat we moeten boeken en hiervoor moeten we snel zijn, omdat de meeste kamphuizen al een jaar van tevoren gereserveerd worden.

We gaan volgend jaar naar:

kamphuis Fijnoord,

Drieerweg 119,

3852 MA Ermelo

Inschrijfformulier zomerkamp 2020 Sv DRL


16 November Vrijwilligers avond, zaal open 20:00 uur Aanvang 20:30 uur


Ook dit seizoen hebben we te maken met leden die hun contributie niet op tijd hebben betaald. Na vele verzoeken mondeling, schriftelijk en per mail zijn die leden overgedragen aan het incassobureau.De extra kosten die                                               hiermee gemoeid zijn, komen voor uw rekening!Wij zijn geen aanspreekpunt in deze en u dient te communiceren met het incassobureau.Het bestuur


Verklaring Omtrent Gedrag 2019-2020

Het NOC*NSF en de KNVB willen een veilige omgeving voor alle kwetsbare doelgroepen ( bijvoorbeeld kinderen of mensen met een beperking) creëren in samenwerking met organisaties, die activiteiten voor kinderen en jongeren tot 18 jaar organiseren.

Eén van de middelen om een veilige sportomgeving te creëren en seksuele intimidatie te voorkomen, is het vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan de vrijwilligers die met minderjarigen werken.

 

Het bestuur van Sv DRL onderschrijft deze actie en wil als onderdeel van haar beleid alle vrijwilligers van 18 jaar en ouder, die direct of indirect contact hebben met minderjarigen of mensen met een beperking, vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit betreft alle leiders, trainers, verzorgers, leden van commissies, wedstrijdsecretariaat en jeugdcommissieleden. Ook alle leden van het hoofdbestuur hebben inmiddels een VOG aangevraagd.

 

Het invoeren van een VOG binnen de sport, en dus ook binnen onze vereniging, geeft meer zekerheid over het verleden van personen en vermindert de kans dat iemand, die eerder in de fout is gegaan met een kwetsbare doelgroep, een functie kan uitoefenen waarbij hij of zij met kinderen of iemand met een beperking te maken heeft. Het aanvragen van de VOG hoef je niet te betalen.  Dit wordt door een subsidiemaatregel van de overheid voor Sv DRL betaald.

 

Uiteraard staat het een ieder vrij om, ongetwijfeld rechtvaardige redenen, niet aan deze aanvraag mee te werken.

Met ingang van het seizoen 2019-2020 stelt SV DRL het overleggen van een VOG echter verplicht. Mensen die hieraan niet mee willen werken kunnen derhalve met ingang van het seizoen 2019-2020 geen functie meer bekleden waarbij direct contact met minderjarigen aan de orde is.

Alle vrijwilligers krijgen voor deze aanvraag een mail toegestuurd, met daarin  een uitleg en ook een unieke aanvraagcode. Je klinkt op de link “Mijn Justis” en logt in met je Digid code.  Daarna voer je de unieke aanvraagcode in en daarna je geboortedatum, daarna bevestig je de aanvraag en de aanvraag is gedaan.

De aanvragen worden in groepen gedaan en als je een mail krijgt, dan wordt je daar van tevoren van op de hoogte gesteld. Vraag hem dan ook zo snel mogelijk aan, dan ben je er af. Lukt het niet met het aanvragen van de VOG of bijvoorbeeld het aanvragen van een Digid. Hierbij willen we graag helpen. Mail even naar onderstaand emailadres en we maken hiervoor een afsrpaak.

 

Voor aanvullende vragen, opmerkingen of iets anders? Neem dan contact op met administratie@svdrl.nl

 

 

 


De Vaan Teamcenter  DRL trainingspak nu in de aanbieding is voor slechts € 35,00 in de maten 128 t/m 3XL. Let op is een uitverkoop actie dus OP=OP!

Bestellen van de DRL kleding kan overigens vanaf 1 augustus ook in de online webshop van De Vaan!

 


 

ook zoeken we nog meiden voor de MO12/MO17 in de leeftijd van 10 tot 17 jaar die van voetbal houden!!
 

Ben jij dat  meisje van deze leeftijd en wil je graag  voetballen? 
Kom dan eens vrijblijvend meetrainen op maandag - of woensdagavond.
Natuurlijk wordt er fanatiek gevoetbald, maar daarnaast is het ook heel gezellig. Je bent altijd welkom!


Dossiers-Online doet contributie-inning voor svDRL. 

Om de contributie-inning, die tot nu toe door vrijwilligers werd gedaan, op een goede en professionele manier te regelen heeft het bestuur besloten om dit over te dragen aan DOSSIERS-ONLINE. Dit is een organisatie die beter in staat is dan DRL zelf om een adequate- en professionele factuur afhandeling en eventueel vervolgtraject uit te voeren. Zij zullen de contributie-inning met ingang van het seizoen 2016/2017 namens D.R.L. gaan doen. Dossiers-Online kan u beter dan DRL zelf, helpen bij bijvoorbeeld het aanvragen van subsidies voor kinderen. Ook kunnen zij op uw verzoek een rol spelen in bepaalde financiële probleemsituaties. U zal over de wijzigingen geinformeerd worden via een brief, de website en email.

--- klik hier voor de veranderde voorwaarden ---

--- klik hier voor informatie over Dossiers-Online ---


 

Info

 

 

 

 

 

 

  

 


Jeugsportfonds Rotterdam > alle kinderen moeten kunnen sporten

  

     

  

 

  

 

 

 

Copyright (c) 2019 sv DRL   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid