Zoeken
donderdag 19 oktober 2017 ..:: Home ::..   Inloggen
Programma

 

 

 
Wedstrijdprogramma
Uitslagen en Standen
 
 
 
 
 
 
 

 

 poll Minimaliseren
Waarvoor gebruik je de website van DRL het meest

Antwoord versturen  Resultaten bekijken

  
Laatste nieuws s.v. D.R.L. :

 

Kleding Sv DRL.

Vanaf woensdag 16 augustus is de kleding van DRL weer te verkrijgen dit keer bij Teamcenter de Vaan.
Zuidhoek 27 rotterdam.
www.de-vaan.nl
 
Let op!! Wedstrijd kousen en shirts zijn verkrijgbaar van af 2e week september al het andere is wel verkrijgbaar.

VOORLOPIGE INDELINGEN JEUGD

seizoen 2017-2018

Welk doel streven we na? Het doel van het jeugdvoetbal bij s.v. DRL is boven alles het verzorgen van een zo goed mogelijke voetbalopleiding. Ieder jaar willen we er voor zorgen dat spelers en speelsters een geweldig seizoen hebben met veel plezier en zowel als team, als ook als individu, beter worden en leren presteren. Presteren binnen de grenzen van ieders capaciteiten en motivatie. Maar hierin schuilt direct een uitdaging. Want hoe bepaal je “capaciteiten” en wat weten we over individuele drijfveren en motivatie? En wat de één wel ziet als capaciteit van een speler of speelster hoeft een ander niet op gelijke wijze in te schatten. Is voetbal echt je passie of doe je het omdat je van je ouders een teamsport moet doen of omdat je vriendjes of vriendinnetjes voetballen? Wat proberen we te doen? Als Technische Commissie proberen we de randvoorwaarden te creëren om de jeugdopleiding zo goed mogelijk vorm te geven. Hierbij hoort ook het bedenken van “procedures” waarbinnen zo goed mogelijk keuzes gemaakt kunnen worden als het gaat over het maken van de teamindelingen.

Hoe?

Het maken van keuzes gebeurt op basis van informatie die gedurende een seizoen verzameld wordt door de Technische Commissie. Voor het aanleveren van informatie wordt gebruik gemaakt, van de: trainers, coördinatoren, keepertrainers en soms van de leiders. Daarnaast proberen de coördinatoren zoveel mogelijk wedstrijden en trainingen te bekijken om het plaatje compleet te maken. 

Wat vragen wij van jullie (ouders en spelers, speelsters)?

Om zoveel mogelijk de rust te bewaren. Om geen (extra) druk te leggen op het proces van het maken van keuzes. Om oog te hebben voor de doelstelling van het jeugdvoetbal en opleiding. En om oog en waardering te hebben voor de grote inzet van een grote groep vrijwilligers die zich vaak vele uren in de week inzetten om iedereen een geweldig jaar te laten beleven. Waar voorop staat dat iedereen plezier beleeft aan het voetballen bij s.v. DRL.

Doen wij het allemaal goed?

Nee, vast niet. Er zullen zeker “fouten” gemaakt worden. Maar zonder het maken van fouten leren we niets en dus moet het mogen om fouten te maken. Het is belangrijk dat we met respect voor en met elkaar om blijven gaan en dat we in het oog blijven houden dat we een voetbalvereniging zijn waar we met z´n allen lid van zijn om in onze vrije tijd sport te bedrijven. Een vereniging met een belangrijke sociale functie, met veel capaciteit. Sportief om te groeien. Sociaal om een hele gezellige vereniging te blijven. 

Toekomst?

Sinds de bekendmaking van de KNVB waarin bekend gemaakt werd dat het pupillenvoetbal op de schop zou gaan is de technische commissie druk bezig geweest met de aanstaande veranderingen. In de nieuwsbrief staat hoe, wat en wanneer de veranderingen van start gaan. Gezien de veranderingen die aanstaande zijn in de aankomende twee seizoenen plaats vinden, hebben wij besloten om een jaar vooruit te denken. Dit wil zeggen dat er ingespeeld wordt op de toekomst die de bond gecreëerd heeft. De teams worden of op leeftijd ingedeeld of een combi van leeftijd en eerdere indeling (oud seizoen) of voetbal kwaliteit. Dit allemaal om maar één keer te hoeven veranderen qua manier van indelen op basis van leeftijd. De spelvormen veranderen gefaseerd over twee seizoenen. De manier van indelen hoeven we dan niet meer aan te passen want dit is dan deze zomer al gebeurd. Wat wil zeggen dat er gekozen is voor een opzet waarin de indelingen zo gemaakt zijn dat in het seizoen 2018-2019 de opzet van indelen niet meer veranderd hoeft te worden, enkel aanpassen op verbeter punten.

Voor alle duidelijkheid.

De Technische Commissie gaat niet met u in discussie over de indeling op basis van capaciteiten. Uitsluitend bijzondere persoonlijke omstandigheden kunnen voor ouders of spelers, speelsters aanleiding zijn om de Technische Commissie te vragen om een andere indeling.

Klik hier voor de indelingen

Groet Jeugdbestuur s.v. DRL

       

 


 


Nieuwe tenues G-elftal en mini-pupillen s.v. D.R.L.

Rotterdam - Vorige week zijn het G-team en de mini pupillen van s.v. D.R.L. in het nieuw gestoken. Vanaf heden spelen zij in deze outfit. S.v. D.R.L. bedankt sponsoren Tandtechnisch Lab. en Tandartsen praktijk  'ACRODENT' Rotterdam en Kinderdagverblijf 'Little Super Stars' voor het schenken van deze tenues. 


Sv DRL  zoeken meiden in de leeftijd van 8 tot 18 jaar die van voetbal houden.
Alle meiden, die dat leuk vinden, mogen mee komen trainen!
Afgelopen jaren is het aantal meiden dat is gaan voetballen enorm gestegen. Dat vinden wij uiteraard ontzettend prettig.
We zoeken echter nog meiden in de leeftijd van 8 tot 18 jaar die het leuk vinden om in te willen gaan voetballen.
Ben jij een meisje van deze leeftijd en wil je graag mee komen voetballen?

Kom dan eens vrijblijvend meetrainen op maandag - of woensdagavond.
Natuurlijk wordt er fanatiek gevoetbald, maar daarnaast is het ook heel gezellig. Je bent altijd welkom!
Voor meer informatie neem contact op via meidenvoetbal@svdrl.nl . Heb je niet deze leeftijd, maar wil je toch voetballen? Laat het ons dan weten. Ook bij de Sv DRL  is  er altijd wel een plekje voor je!


DRL werkt aan Veilig Sporten

svDRL werkt hard aan het creëren van een “Veilig Sportklimaat”. Borden langs het veld, in de kantine en in de kleedkamers wijzen leden en bezoekers op het gewenste gedrag. De borden zijn een zichtbare stap in het proces naar een Veilig Sportklimaat. De geplaatste borden maken de regels zichtbaar en, misschien nog wel belangrijker, bespreekbaar. Leden en bezoekende teams kunnen elkaar aanspreken op ongewenst gedrag.

svDRL doet mee in de Rotterdamse Aanpak voor een Veilig Sportklimaat. De aanpak kent een aantal maatregelen: algemene omgangsvormen, eenduidige richtlijnen bij wangedrag, een overleg waarin verenigingen kennis en ervaringen delen en het versterken van de gedragscommissie. Ook onderling contact tussen verenigingen als er iets misgaat wordt gestimuleerd. Een adviesteam van de KNVB en Rotterdam Sportsupport begeleid svDRL bij het omgaan met deze vraagstukken. Ook bij andere verenigingen zoals XerxesDZB, VOC, Alexandria '66 en Spartaan '20 zijn dezelfde borden plaatsen.

De Rotterdamse Aanpak kenmerkt zich vooral door het bundelen van de krachten die aanwezig zijn in de Rotterdamse sportwereld: gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, KNVB, amateurverenigingen, de betaald voetbal organisaties, maar ook partijen als de politie, het Centrum voor Jeugd en Gezin, en iedere andere partij die een rol kan en wil spelen in een Veilig Sportklimaat.

--- lees ook ”Succesvol samenwerken aan een veilig sportklimaat”

--- lees ook  ”6 misverstanden veilig sportklimaat weggenomen”


Dossiers-Online doet contributie-inning voor svDRL. 

Om de contributie-inning, die tot nu toe door vrijwilligers werd gedaan, op een goede en professionele manier te regelen heeft het bestuur besloten om dit over te dragen aan DOSSIERS-ONLINE. Dit is een organisatie die beter in staat is dan DRL zelf om een adequate- en professionele factuur afhandeling en eventueel vervolgtraject uit te voeren. Zij zullen de contributie-inning met ingang van het seizoen 2016/2017 namens D.R.L. gaan doen. Dossiers-Online kan u beter dan DRL zelf, helpen bij bijvoorbeeld het aanvragen van subsidies voor kinderen. Ook kunnen zij op uw verzoek een rol spelen in bepaalde financiële probleemsituaties. U zal over de wijzigingen geinformeerd worden via een brief, de website en email.

--- klik hier voor de veranderde voorwaarden ---

--- klik hier voor informatie over Dossiers-Online ---


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info

 

 

 

 

 

  

 


Jeugsportfonds Rotterdam > alle kinderen moeten kunnen sporten

  

     

  

  

 

 

Copyright (c) 2017 sv DRL   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid