Zoeken
dinsdag 15 juni 2021 ..:: INFO » Afgelastingen ::..   Inloggen
Afgelastingen:

 

 

  AFGELASTINGEN:

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De volgende soorten afgelastingen zijn mogelijk:
 

Algehele afgelasting. Dit gebeurt door de KNVB bij slechte omstandigheden van de velden (niet alleen D.R.L.). Dit betekent dat het volledigde competitieprogramma komt te vervallen.

Afgelasting van bepaalde wedstrijden. Ook als er geen algehele afgelasting door de KNVB is kan het zijn dat velden (D.R.L. of tegenstander) te slecht zijn om te spelen en dat er wedstrijden worden afgelast. Wat betekent dit ?

Bij een algehele afgelasting komt het volledige wedstrijdprogramma voor die dag te vervallen. Alle uit- en thuiswedstrijden, inclusief de 35-wedstrijden. De wedstrijden voor de Mini-F vinden dan gewoon doorgang, tenzij de velden of weersomstandigheden te slecht zijn (gladheid, sneeuw, storm). Indien er geen algehele afgelasting is kunnen bepaalde wedstrijden worden afgelast. Alleen de afgelastte wedstrijden gaan dan niet door. Het overige wedstrijdprogramma vindt gewoon doorgang.
 

Hoe weet ik wanneer er afgelastingen zijn ?

Algehele afgelastingen worden door de KNVB gepubliceerd op NOS Teletekst pagina 603 en op deze website. Zodra het nieuws bekend is wordt dit gepubliceerd. Dit kan op vrijdagmiddag of avond zijn, maar ook pas op zaterdagochtend. Als je op NOS Teletekst pagina 603 kijkt, dan vind je als volgt uit of er algehele afgelasting is. D.R.L. valt onder District West II. D.R.L. 1, zon 2, zon 3, A1 en C1 en D1 behoren tot categorie A, alle overige senioren en alle jeugdteams behoren tot categorie B. Een X betekent dat alle wedstrijden in de desbetreffende categorie zijn afgelast. Afgelastingen van bepaalde wedstrijden worden op de website gepubliceerd of kan je bellen naar het afgelastingen nummer van s.v. D.R.L. 010-4921725.

 

Copyright (c) 2021 sv DRL   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid