Zoeken
maandag 1 juni 2020 ..:: Regeling contributie betaling ::..   Inloggen
 Regeling Contributie Betaling Minimaliseren
Met ingang van het voetbalseizoen 2014-2015 gaat er bij D.R.L. het een en ander veranderen met betrekking tot de contributie inning.
 
Zoals alle sportverenigingen moet ook D.R.L. zich voor een groot deel financieel bedruipen uit betalingen van contributies. De contributie inning werd tot nu toe altijd gedaan door vrijwilligers. Voor een club als D.R.L. met zo’n 650 voetballende- en zo’n 250 werkende en ondersteunende leden is dat een hele klus.
Zoals vrijwel alle sportverenigingen heeft ook D.R.L. een aantal leden waarbij de contributie inning moeizaam verloopt of die de contributie helemaal niet voldoen. Iemand aanspreken op de betaling van achterstallige contributie is vervelend voor zowel de vrijwilliger als het betreffende lid en niemand doet dat graag. Ook heeft D.R.L. niet veel mogelijkheden om bij bepaalde financiële problemen een passende oplossing aan te bieden.
 
Om de contributie-inning op een goede en professionele manier te regelen heeft het bestuur besloten om dit over te dragen aan DOSSIERS-ONLINE. Dit is een organisatie die beter in staat is dan DRL zelf om een adequate en professionele factuur afhandeling en eventueel vervolgtraject uit te voeren. Zij zullen de contributie-inning met ingang van het komende seizoen namens D.R.L. gaan doen.
 
U ontvangt voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen van Dossiers-Online een factuur. Voor alle vragen over de betaling van deze factuur moet u dus contact opnemen met de mensen van Dossiers-Online, DRL zelf heeft daar dus geen bemoeienis meer mee. Als de factuur ook na een herinnering niet binnen de in de factuur gestelde termijn is betaald, zal een boete van € 40,00 in rekening worden gebracht.
 
Dossiers-Online kan beter dan DRL zelf, helpen bij bijvoorbeeld het aanvragen van subsidies voor kinderen. Ook kunnen zij op uw verzoek een rol spelen in bepaalde financiële probleemsituaties.
 
Mocht u behoefte hebben aan meer informatie kijk dan op de website’s www.svdrl.nl of www.dossiers-online.nl. U kunt ook uw vragen stellen via het emailadres info@svdrl.nl.  
 
Wilt u naar aanleiding van uw factuur contact hebben met Dossiers-Online kunt u het beste een email sturen naar: helpdesk@dossiers-online.nl  of op dinsdag of donderdag van 12:00 uur tot 14:00 uur bellen naar nummer 06-16014113. 
 

    
Copyright (c) 2020 sv DRL   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid